За мен

 

Здравейте,

Животът ми бе интересен и пълен с изненади и препятствия. Имах невидими наставници от ранна възраст, пътувах извън тялото, бях в пространството на Създателя на светлините и Учителя на учителите. Незнам как се живее без информация за утрешния ден и бъдещето и без обясненията на невидимите учители за това, което се е случило и защо се е случило.

Решавайки своите собствени проблеми се срещнах с много видни въплътени учители по целия свят, понеже исках да ги имам. Бяха ми омръзнали невъплътените, исках да съм като другите. Информацията, която те ми даваха и обучението, на което ме подлагаха, надминаваше многократно възприятията ми и това, което се случваше в заобикалящия ме свят. Всичко звучеше, както невероятно, така и налудничаво. Така, че поисках въплътени учители, за да съм сигурна, че се разбираме добре (че не си въобразявам) и ги получих.  Но все нещо не стигаше, все нещо липсваше. Исках повече и повече. Исках всичко или нищо. И един ден чух тихия глас на наставника вътре в мен да ми нашепва: "Ако искаш да постигнеш неща, които никой не е постигнал до сега, ще трябва да ни приемеш. Това е  съвършено ново знание, нов манталитет и нов начин на мислене и действия, съобразени с новия морал, който ще настъпи на земята. Ти трябва да обединиш изтока и запада, севера и юга вътре и вън от теб. Трябва да си подготвена за това. Моралните устои трябва да изградиш. Трябва да ни приемеш". Когато това се случи започнах за забелязвам потвържденията на техните думи, доказателствата за тяхната мъдрост. Започнах да виждам и да разбирам чудесата в света.

Във всеки един момент се случва чудо. Животът е чудо, ние сме чудо, всичко видимо и не видимо е чудо. В края на крайщата проумях, че съм чудо, достояние и дар на света. Приех се и  се заобикнах като човек, като способност, като сила и като един непрекъснат, самобновяващ се живот и тогава нещата тръгнаха като по вода..

Както знаете животът продължава и след напускане на физическото тяло и имаме много линии на живота по едно и също време. Затова понякога ни се струва, че сме раздвоени, разтроени и на повече парчета. Реших да предам на вас и следващите поколения всичко, което научих от тях и бе полезно за мен и моето семейство. С тази цел написах и книгата "Посрещни новото в теб, за да се прояви около теб". Тази книга се оказа лечебна поради простия факт, че споделеното в нея е изпитано и преживяно от душата и отговаря на истината за нещата от живота.

Близо седем години се скитах по чужди земи и видях, колко е трудно човек да намери своето място сред чужди хора с различен манталитет и разбирания за живота. Затова реших да създам този сайт и да помагам дистанционно, както на българите, които искат да се установят далеч от родината, да намерят своето място и достойно да се наричат българи, така и на всички останали със съзнанието, че са носители на новата енергия, новото знание и имат стремеж към истинския дом. 

Специализирах Биоенерготерапия, Управление на Съзнание и Подсъзнание, Рейки, Лайф коучинг, Стрес мениждмънт и Хипнотерапия в България и Лондон. Говоря и пиша добре английски и руски. Знанията, които имам са от видимия и невидим свят, така че с гордост мога да кажа, че съм човек на света. Практикувам навсякъде чрез интернет, но физически се намирам в България.

Помагам на всеки, който има желание, време и смелост да постига мечтите и целите си.

Опита ми показа, че всеки един проблем е задача за решаване, чието решение ни усилва и утвърждава, като създатели на реалности!

От човека зависи, каква реалност ще създаде, къде ще попадне и в какви ситуации ще бъде въвлечен. Ако нещо във вашия живот не ви харесва можете да го промените, променяйки морално остарелите програми, които вече не работят във ваша полза. Това става много лесно при работа с подсъзнанието за овладяване на емоциите.

Ако чувствате празнота и желание за промяна, ако нещата не се нареждат така, както ви се иска знайте, че момента за ъпдейтване и ъпгрейдване на вашия ум вече е настъпил! 

(разговорите са лични и конфиденциални)

Бих могла да ви помогна както при намирането на пътя в живота, намирането на идеалния партньор, възстановяване на психичното, емоционалното и физическото здраве, възстановяване на баланса в живота като цяло, така и при битовизмите: уреждане на документи, визи, намиране на високо платена работа, на жилище, според финансите, които имате и т.н.!

Опитайте и вие!

С няколко ключови думи бихте си  спестили много време, енергия, нерви, разочарования и пари. Научете, как да постигате нещата лесно и бързо и как да бъдете полезни на себе си и  своето семейство.

 

 

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЛАЙФ КОУЧ 

Това е човекът, който върви  ръка за ръка с теб през твоите трудни  моменти в  живота, задавайки ти точните въпроси и напътствия, за да стигнеш самият ти до правилните отговори и решения, насочвайки се към точните действия , за да имаш постижения и успех!

Лайф коучът казва: “Ако дадеш на някого известна сума пари ще си го удовлетворил за определено време. Но ако го научиш как да печели пари и всичко останало, ще си удовлетворил за цял живот него, цялата му фамилия и хората, които е срещнал по пътя си.“

 

 

ДУХОВЕН НАСТАВНИК

МЕНТОР

ВОДАЧ

 

 Всеки човек има своя „Еверест” в живота си, който трябва да изкачи, за да осмисли идването си на Земята. И както алпиниста, подготвен и решен да изкачи този връх, така и човека се подготвя да постигне своята цел в живота. И в двата случая човек се озовава на практически непозната територия и затова наема водач/гид да го води. В първия случай, това е човек, който познава духа на планината – нейните пътеки и нейния нрав, а във втория случай това е човек, който познава духовните пътеки и опасностите, които се крият зад добрия изглед на нещата.

 

И така, личния консултант е вашия гид във великото училище на живота и творящия се свят. Той е човекът, който ви взема от сферата на сивите сенки, будния сън и ви  прехвърля  през моста на събуждането за нов, пълноценен живот изпълнен със здраве, богатство, любов и идеална себереализация. Буквално той ви въвежда в един нов свят на изобилие и просперитет – света на живия живот, където всичко е възможно и постижимо, лесно и бързо.

Възползвай се от опита на такъв човек!