За мен

 

Здравейте,

Помагам на всеки, който има желание, време и смелост да постига мечтите и целите си.

Опита ми показа, че всеки един проблем е задача за решаване, чието решение ни усилва и утвърждава, като създатели на реалности!

От човека зависи, каква реалност ще създаде, къде ще попадне и в какви ситуации ще бъде въвлечен. Ако нещо във вашия живот не ви харесва можете да го промените, променяйки морално остарелите програми, които вече не работят във ваша полза. Това става много лесно при работа с подсъзнанието за овладяване на емоциите.

Ако чувствате празнота и желание за промяна, ако нещата не се нареждат така, както ви се иска знайте, че момента за ъпдейтване и ъпгрейдване на вашия ум вече е настъпил! 

(разговорите са лични и конфиденциални)

Бих могла да ви помогна както при намирането на пътя в живота, намирането на идеалния партньор, възстановяване на психичното, емоционалното и физическото здраве, възстановяване на баланса в живота като цяло, така и при битовизмите: уреждане на документи, визи, намиране на високо платена работа, на жилище, според финансите, които имате и т.н.!

Благодарение на онлайн консултациите, вие ще можете:

- Да се справите с паник атаките!

- Да овладеете фобиите и страхът!

- Да излекувате психологическа травма!

- Да намерите път към себе си!

- Да преживеете загубата на близки хора!

- Да подобрите семейните си отношения!

- Да имате перфектната реализация, и като човек, и като родител!

- Да постигнете духовно израстване!

- Да възвърнете мира, баланса и щастието в живота си!

Опитайте и вие!

С няколко ключови думи бихте си  спестили много време, енергия, нерви, разочарования и пари. Научете, как да постигате нещата лесно и бързо и как да бъдете полезни на себе си и  своето семейство.

Защо да ми се доверите? 

 

Животът ми е интересен и пълен с изненади и препятствия. Имам невидими наставници от ранна детска възраст, родих се отворено съзнание, спомням си пространството на Създателя, там  от където  идвам и където се творят Светлините, както и  сферата на Учителя на учителите, сферата на Мъдростта и сферата или Утробата на Космическата Майка, която изпълва Пространството, в което е цялото Творение. Израстнах с невидими видими Наставници, които ми помагаха и ме напътстваха при решаването на житейските проблеми или задачи.  Те  винаги са с мен. 

Информацията, която те ми даваха и обучението, на което ме подлагаха надминаваше многократно възприятията ми и това, което се случваше в заобикалящия ме свят. Всичко звучеше, както невероятно, така и налудничаво. Така, че поисках въплътени учители, за да съм сигурна, че се разбираме добре (че не си въобразявам) и ги получих.  Но все нещо не стигаше, все нещо липсваше. Исках повече и повече. Исках всичко или нищо. И един ден чух тихия глас на наставника вътре в мен да ми нашепва: "Ако искаш да постигнеш неща, които никой не е постигнал до сега, ще трябва да ни приемеш. Това е  съвършено ново знание, нов манталитет и нов начин на мислене и действия, съобразени с новия морал, който ще настъпи на земята. Ти трябва да обединиш изтока и запада, севера и юга вътре и вън от теб. Трябва да си подготвена за това. Моралните устои трябва да изградиш. Трябва да ни приемеш". Когато това се случи започнах за забелязвам потвържденията на техните думи, доказателствата за тяхната мъдрост. Започнах да виждам и да разбирам чудесата в света.

Във всеки един момент се случва чудо. Животът е чудо, ние сме чудо, всичко видимо и не видимо е чудо. В края на крайщата проумях, че съм чудо, достояние и дар на света. Приех се и  се заобикнах като човек, като способност, като сила и като един непрекъснат, самобновяващ се живот и тогава нещата тръгнаха като по вода..

Както знаете животът продължава и след напускане на физическото тяло и имаме много линии на живота по едно и също време. Затова понякога ни се струва, че сме раздвоени, разтроени и на повече парчета. Реших да предам на вас и следващите поколения всичко, което научих от тях и бе полезно за мен и моето семейство. С тази цел написах и книгата "Посрещни новото в теб, за да се прояви около теб". Тази книга се оказа лечебна поради простия факт, че споделеното в нея е изпитано и преживяно от душата и отговаря на истината за нещата от живота.

Близо десет години се скитах по чужди земи и видях, колко е трудно човек да намери своето място сред чужди хора с различен манталитет и разбирания за живота. Затова реших да създам този сайт и да помагам дистанционно, както на българите, които искат да се установят далеч от родината, да намерят своето място и достойно да се наричат българи, така и на всички останали със съзнанието, че са носители на новата енергия, новото знание и имат стремеж към истинския дом. 

Специализирах Биоенерготерапия, Управление на Съзнание и Подсъзнание, Рейки, Лайф коучинг, Стрес мениждмънт и Хипнотерапия в България и Лондон. Говоря и пиша добре английски и руски. Знанията, които имам са от видимия и невидим свят, така че с гордост мога да кажа, че съм човек на света. Практикувам навсякъде чрез интернет, но физически се намирам в България.

Отзиви: 

 - Здравей Вера! Твоите съвети вече дават резултати. Прилагам всичко, което ми даде и се чувствам много по-добре. От два дни се събуждам като нова, чувствам как някой работи с мен докато спя, все едно ме поправя. Много е странно и много освобождаващо. Започнах да медитирам отново, чувствам как третото око иска да се отвори


- Вера, бях при прочути лекари в Китай и Тайланд, но така както ти облекчаваш болката ми, никой друг не успя. Идвам от аерогарата направо тук при теб. - това бе клиентка от Кипър, която идваше за облекчаване на болките в гръба, краката и главата. След преживяна автомобилна катастрофа тези болки я мъчеха. Работих мануално с нея и получаваше облекчение, но пак се връщаше след седмица. Така всяка седмица имахме процедура. Един ден се обажда след едномесечно отсъствие и иска да си запише спешно час при мен. С влизането си в кабинета ми казва: ”Вера, бях при прочути лекари в Китай и Тайланд, но така както ти облекчаваш болката ми, никой друг не успя. Идвам от аерогарата направо тук при теб.” Да си призная не съм очаквала да чуя със собствените си уши такова признание.
При този сеанс видях програмата в  нейния ум, която държеше болката и за една седмица я възстановяваше отново и отново. Така се насочих към изучаване и деактивиране на такива програми в подсъзнанието на човека, за да има пълно възстановяване. 

- Скъпа Вера, нека дните ви да бъдат благословени с изобилие от мир, любов и благодарност! Искрено оценявам вашата помощ! - казва M.Б. - Понякога обстоятелствата са подредени така, че колкото и да е силен човекът, той не може сам да се измъкне от дупката, в която потъва.

През последната година и половина бях обсебен от мъжа, на когото сляпо се доверявах. Бях в капан като муха в мрежа, но нямах сили да направя нищо. Чувствах невидима сила, която ме прави слаба и се подчинявам. Въпреки, че животът ми стана непоносимо сложен, издържах послушно.

Слава Богу, че срещнах Вера в точния момент. След първия ни разговор почувствах облекчение. Със своите способности на голям лечител, използвайки лесни, прости и ефективни методи, тя ми помогна да изляза от капана, да възвърна силите си и да се възстановя емоционално, духовно и физически.

Скъпа Вера, нека дните ви да бъдат благословени с изобилие от мир, любов и благодарност! Искрено оценявам вашата помощ! М.Б.

Sometime the circumstances are arranged so that no matter how strong the man is, he can't get out by himself of the hole he sinks. In the last year and a half I was obsessed with the man I blindly trusted. I was trapped like a fly in a web but I didn't have the strength to do anything. I felt an invisible force making me weak and obey. Although my life became unbearably complicated, I endured obediently. Thank God I met Vera at the right moment. After our first conversation, I felt relieved. With her abilities of a great healer, using easy, simple and effective methods, she helped me to get out of the trap, regain my strength and to recover emotionally, spiritually and physically. Dear Vera, may your days be blessed with an abundance of peace, love and gratitude! I truly appreciate your help! M.B.

Случаи:
Първи случай: 5 членно семейство, живеещи в ипотекираното си жилище, бизнес пред фалит, двете  й дъшери бяха без стабилни професии, доходи и установено семейно положение. След 6-месечна работа с собственика на бизнеса - майката и дъщерите й се получи сплотяване между тях, всеки си зае мястото в бизнеса, намери се решение за спасяване не само апартамента, но и бизнеса, който в последствие се разшири и стабилизира. Дъщерите се задомиха, едната си отвори свой бизнес и случаят завърши със щастлив край.

Втори случай: При мен дойде роднина на човек, който бе с диагностициран проблем в единия от бъбреците. Лекуващият специалист бе предложил оперативна намеса, за да се потвърдят или отхвърлят резултатите от изследванията. Казах да не се прави операция, защото ще изрежат здрав бъбрек. Но под давление на страха и натиска на докторите може би, човекът се подложи на операция и диагнозата ми се оказа вярна. Но бъбрека не можеше да се върне. Загуба голяма, заради пустото недоверие!

Случай трети: Имах клиентка, която имаше проблем с износване на плода (заченатото дете). Диагностицирах я и се установи, че има вътрешно съпротивление да роди дете, понеже тялото й щяло да се деформира и съпругът й няма да я харесва, по същия начин, по който сега я харесва. Работих с нея няколко известно време и всичко си дойде на място. Имаше страхове, беше и на задържане. Преломният момент бе, когато една нощ се събудих внезапно с дете на ръце. Пеех му приспивни песни, люлеех го в ръцете си и на сутринта го дадох в ръцете на майката и се отпуснах в леглото за лека почивка. По-късно през деня се чухме с жената и тя каза, че тази нощ е била на косъм да пометне. Казах й: ”Аха, сега разбрах чие дете цяла нощ дондурках в ръцете си.” Тя бе щастлива, че не съм я изоставила и съм била с нея в този труден момент. В крайна сметка след няколко месеца се роди здраво и щастливо дете. Беше приятно да чуя от щастливата родилка думите: ”Вера, ако не беше ти, сега нямаше да имам това дете.”

Случай четвърти: Имах и раково болни последен стадий, изписани от болницата да си заминат от дома. Еднаквото при тях бе, че всички до един бяха си събрали бялата бухча да си ходят от този свят. Всеки си беше определил и времето, какво трябва да се случи преди да си замине. Това бе тайно съгласие между тях и времето, бога на смъртта. В такъв случай, по-скоро се включват шаманските ми способности за направляване на душата, отколкото лечителските.  Включително и майка ми съвсем съзнателно дойде при мен да умре. Не говорехме за смъртта, но и двете знаехме, че часът е дошъл. Така опознах смъртта, като трансформация. ”Незнаех, че за да се родиш там, умираш тук и за да се родиш тук, умираш там” бяха думите на майка ми, след като вече бе напуснала физическото си тяло.


Останах с извода, че не е важно дали ще умреш, а как ще умреш.


Признанието дойде от личния лекар на френски милионер, който бе консултирал майка ми приживе. Той й бе казал, че хомеопатът в България, който бях аз е направил чудеса и те няма какво повече да направят за нея. Наистина, качеството й на живот се бе подобрило екстримно бързо. Самата тя бе казала на моя позната лекарка, че истински е живяла последните две години. Другото не било живот.

Незная, ако тогава имах и това знание и този опит, които имам сега, щяха ли резултатите да бъдат различни?

Но, всичко става навреме и в определен час.

Едно знам, че човек ако иска да живее, никой не може да го спре да го направи. Но ако е решил да умре всички и всичко ще му помогнат да го направи, защото това е неговата воля, волята на човека. Духът казва : „Твоето желание е моята команда!“

Утешението е, че това е първата смърт и ще дойде ден, и живи, и умрели ще прогледнат и тогава ще се отвори голямата книга и всеки ще отвори своята и ще настъпи сравняване, и който не е записан в книгата на живота умира окончателно. От тази смърт се пазете! Другата е само смяна на телата, трансформация, и след това продължаваме от там, където сме спрели.

Всеки един случай ме кара да изпитвам вътрешна радост, че съм била избрана да бъда съпричастна и част в битката или победата. Всеки взема от мен толкова, колкото може да носи. Затова дава толкова, колкото може да даде.