БИОРЕЗОНАНСНА И МЕНТАЛНА КОРЕКЦИЯ

ДИАГНОСТИКА И ОТБЛОКИРАНЕ НА ЕНЕРГИЙНИЯ ПОТОК

  • ЗАЩО НЕЩАТА НЕ МИ СЕ ПОЛУЧАВАТ ЛЕСНО И БЪРЗО?
  • КАК ДА УСКОРЯ ВРЕМЕТО ЗА ПОЛУЧАВАНЕ?
  • ЗАЩО ТЪПЧА НА ЕДНО МЯСТО?
  • ЗАЩО НЯМАМ ПРОГРЕС И РАЗВИТИЕ?
  • ЗАЩО НЕ СЪМ ГЪВКАВ/А И ПОДВИЖЕН/А?
  • КАКВО И КЪДЕ Е БЛОКИРАНО?

Диагностиката включва замерване с радиестезично махало въртенето на чакрите, биорезонансна диагностика на блокажите, сеанс за освобождаване от старите представи за себе си и живота, закодирани в информационния поток на чакрите. Това дава тласък на енергийния поток и  засилва обновяването на тялото премахвайки препятствията и съпротивлението в живота.

(разговорите са лични и конфиденциални)

БИОРЕЗОНАНСНА И МЕНТАЛНА КОРЕКЦИЯ

ПЪЛНО ЕМОЦИОНАЛНО ИЗЧИСТВАНЕ

ПРЕПРОГРАМИРАНЕ

Това е НЕСТАНДАРТЕН МЕТОД

за РЕШАВАНЕ НА СТАНДАРТНИ ДЪЛГОТРАЙНИ ПРОБЛЕМИ.

Пълното Емоционално изчистване е програма за трайно отстраняване на стари и нови емоционални и физически травми и болки. Включва Квантова трансформация - специални дихателни техники за трансформация на клетъчно ниво, РЕГРЕСИЯ ИЛИ ПРОГРЕСИЯ - лежаща медитация с бинерална музика (със слушалки) за пренастройване на подсъзнателно ниво, биоенерго терапия, звукова енергийна терапия с камертони, кристалотерапия и специални есенции.

Защо Емоционалното ни състояние е толкова важно? И как подобряването му води до промяна на Качеството ни на Живот и на съпътстващия ни УСПЕХ, Здраве и Младост!

Първият език, който бебето усвоява е емоционалния. Това са усещанията горещо-студено, свиване-разтегляне, тежест-безтегловност, сухо-мокро, тъмно-светло, движение и покой и т.н. Тези първи усещания и впечатления се закодират дълбоко в подсъзнанието и съставят неговата представа за нещата от живота, която представа определя неговите нагласи и действия понататък в жизнения му път. И така всеки проблем (физически или психически) идва чрез емоция и си отива чрез емоция. Когато блокираната емоция си отиде се отключва лечебната сила в човека и започва лечебния възстановяващ процес на възвръщане на РЕДА В ТЯЛОТО. Болест на английски е Disorder или Disease. Буквално преведено означава Липса на ред на структурата или функцията на тялото. Когато се възстанови редът се премахват препрятствията и съпротивлението по пътя на жизнената сила и трайното възстановяване на здравето и нормалното протичане на процесите в живота става възможно.

Всичко става възможно с едно натискане на бутона на доверието и вярата и изчистване на ключовите програми (стари травми и остарели модели) в подсъзнанието, които държат проблема.

Подходяща е както при хронични болести и чести остри заболявания, така и при проблеми в  семейството, бизнеса, партньорите, парите, себереализацията като цяло. Повишава се енергията е органиама и отварят нови възможности за Успех!

70 мин / 175 лв 135 лева

 

Звукова енергийна терапия

– чрез използването на камертони изработени от специална стомана човек се освобождава от негативните навици и блокажи и се настройва на основната честота на Вселената където всичко в постижимо и възможно. Включва още  и Биоенерготерапия. Човек става по-балансиран и по-устойчив на стрес.

Подходяща е както за деца, така и за възрастни!

Възрастни – 45 мин/  85 лева

Деца    –         20 мин /  50 лв

Силата на човека е пропорционална на силата на неговото желание за свобода.