За животните

Силата на Духът на Животните

Алигатор - Ново знание, мъдрост

Духът на алигатора ви възможност да погълнете нови знания и мъдрост. Той съдържа в себе си всички необуздани творчески сили на света и яростта и жестокостта на Основните, първоначални стихии. Той е пазител и покровител на цялото знание.
Знайте, че това е началото на нов период на растеж и регенерация. Използвайте техники за дишане, за да се запазите балансирано по време на това време на промяна и дайте време да интегрирате всички промени, които правите в живота си. Търпението е ключът в момента. Носи в себе си Древните знания, раждане, смелост, създаване, остроумие, ловкост, надеждност, ефективност,  овладяване на емоциите,  страх, заземяване,  чест, неразрушимост
инстинкт,  магия,  изначалното, търпение, мощ,  защита,  еластичност,  отмъщение,  груб,  Слънчевата енергия,  скорост,  потайност, скритост,  устойчивост, сила,  оцеляване, път- време

Ключови думи:

  • ALLIGATOR THANKS REACH GOLD DIVINE TOMORROW

  Пеперуда- Трансформация, Промяна, Ново начало, Прераждане

Пеперудата представлява циклите на Живота, Движението и Промяната. Нейното послание е как да изживееш всяка минута в нейната пълнота. Пепрудата те подготвя за промяна и прогрес. Когато животът ти дойде до стегнация и не можеш да се придвижиш напред появата на пеперуда в живота ти показва, че имаш нужда от промяна и прогрес. Страхът и дискомфорта са най-често срещаните показатели за промяна. Неудовлетворението от живота, работата, семейството и кризите те подтикват да се придвижиш напред и да поемеш риска.

Ако се довериш на посланието на Пеперудата ти можеш да се приготвиш по-отрано за това, а не да чакаш Обстоятелствата да те форсират и притиснат да направиш крачка напред и да се промениш. За да промениш живота си първо променяш себе си. Това е посланието на Пеперудата. Това, което за какавидата е Край на Света, за другите е Пеперуда. Бъди Пеперуда! Колко е Красиво и Силно да си  Пеперуда!

Препоръка:

Гледай нейна снимка 5 минути, после затвори очи и я погледай още 5 минути вътре в себе си и се слей с нея, приеми я в теб и виж какво се случва в живота ти следващите дни, какви нови мисли те спохождат, какви нови планове се зараждат, какви нови хора се появяват в живота ти, какви нови придобивки те радват повече и т.н.

 

Очаквайте тук още информация и за останалите представители на животинския свят

ЕДНОРОГ – ВЯРА, ЛЕЧЕНИЕ, МИСТЕРИЯ

Най-голямата благословия на еднорога е Вярата, цялото съществуване на еднорога  е напълно в рамките на вярата и  всичките му сили идват от вярата. Всеки път, когато почувствате съмнение да идва над вас и не вярвате нито в собствените си възможности, нито в положителния бъдещ резултат на нещо, което желаете, просто дишайте дълбоко и си представете мистична спирала като рог на челото си. Чувствайте  как вярата ви изпълва, расте бавно и става все по-голяма и по-голяма. Вие сте еднорога и е невъзможно за вас да не вярвате.

Друг начин да влезете във връзка с Духа на Еднорога е да гледате 5 минути снимка на Еднорог  и после

още пет минути със затворени очи да го наблюдавате вътре в себе си, как расте и ви изпълва.

Еднорогът също ще ви донесе голяма сила на изцеление. Тя ще отключи собствения ви потенциал като лечител, който ви позволява да се свържете дълбоко с другите и да им дадете насоки, които ще им помогнат да открият  нов живот в любов и мир. Бъдете търпеливи, докато се научите как да използвате тази нова сила. 

Това е много реално и ще се разгърне  постепенно с течение на времето. Еднорогът също ще отвори въображението ви, което ви позволява да навлезете в света на мистериите и митовете, ще отключи потенциала ви като разказвач на приказки и възприемащ  истини, които излизат извън рамките на обикновеното и легендарното.

Позволете си да опитате нещо ново и ирационално!

https://www.byregion.net/cgibin/users/articles_viewer.pl?id=1756