ПОСРЕЩНИ НОВОТО В ТЕБ

 
 

Резюме

Това е книгата, която промени живота ми и ме накара да се замисля за много неща. Това е книгата, която ме накара да преразгледам ценностната си система отново и отново и да променя, това което работи против мен и моите желания. Благодарение на тази книга стана квантовия скок в съзнанието ми да изпитвам удовлетворение и радост от живота тук и сега. БЛАГОДАРЯ!

В тази книга е представен един 45 годишен опит в следване на мечтите за промяна на личния живот изразяващи се в търсенето на духовна, материална и финансова свобода, т.нар. пълна свобода.

Героинята предприема това пътуване още в детството, неподозирайки с какво ще се сблъска и какво ще се случи, но следвайки вътрешния си глас и приемайки всеки срещнат за свой учител тя успява да се справи със десетте блокажа, които спират човека да прави това, което иска и го заставят да тъпче на едно и също място години наред  в недостиг на .... пълно щастие

Тя преодолява своето собствено противостоене и съпротивление, неспособността си да освободи творческия потенциал в себе си и да даде пространство и свобода на идеята да покълне, да прорасне, да цъфне, да върже и да даде плод.

- Това бе най-дългото пътуване, което някога съм предприемала - казва тя. Без компас и карта, но с вътрешния глас, пътувахме към вътрешността, към извора, към точката, към свойта същност.

Откъс от книгата

Драги читателю, скъпи приятелю,

Държиш в ръцете си една необикновена книга, която отваря съзнанието ти за нови хоризонти и нови възможности в живота. Всеки ред, всяка дума в нея са подбрани и подредени по начин, по който им позволява да проникнат дълбоко в подсъзнанието ти и да отворят твоите собствени канали за просперитет и сила, здраве и живот. Достатъчно е само едно цялостно прочитане на книгата, за да почувстваш резултата. После можеш да отваряш на произволна страница и да се настройваш на честотата на зададената тема. По същият начин бе написана и самата тя. Думите образуват дъга от мощна светлина и позитивизъм. От всяка картина и от всяка страница лъха различна вибрация. Довери се на вътрешния си водач да те води между редовете. Не е необходимо да разбираш или да изучаваш. Всичко вече в теб е закодирано. А тази книга има за задача да ти помогне да стигнеш до свойта лична истина съдържаща се в кода на ДНК-то.

Някои си намериха желаната материална сигурност и опора, а други постигнаха мир и любов в дома си. Любопитна съм при теб какво ще се получи?

Подкрепям те и вярвам в теб, както вярвах във водача и вървях напред и все напред.

Нека благоденствие цари в душата.

 

С много обич,

Вера Апостолова

Ето какво казват някои от читателите на книгата:

 

*Истината е, че книгата *ПОСРЕЩНИ НОВОТО В ТЕБ ОКОЛО ТЕБ*  е черешката на тортата. Промяната започна още в момента, в който се срещнахме. Книгата е венеца, който овенчава дългогодишния ти труд. След илюстрирането на книгата пред мен се отвориха множество възможности за творческа и личностна изява и облагороди моя емоционален живот. :)Благодаря ти, че те има, Вера! Златина Петкова - илюстратор на книгата*

*НА ПОСЛЕДЪК НЕ МИ ОСТАВА МНОГО ВРЕМЕ ДА ЧЕТА КНИГИ,БИЛО ОТ ЗАБЪРЗАНОТО ЕЖЕДНЕВИЕ И ЕЖЕДНЕВНИТЕ ПРОБЛЕМИ,БИЛО ОТ ПРЕКАЛЕНА УМОРА. В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ЗАПОЧВАЛА СЪМ, НО НА 3-4 СТР. ВЕЧЕ ЗАСПИВАМ. ЧЕТЕНЕТО МИ ДЕЙСТВАШЕ  КАТО ПРЕСПИВАТЕЛНО. А КНИГАТА НА ВЕРА АПОСТОЛОВА *ПОСРЕЩНИ НОВОТО В ТЕБ ОКОЛО ТЕБ* Я ПРОЧЕТОХ С УДОВОЛСТВИЕ, Е ЗА ДВА ДНИ, НО ИМА  НЕВЕРОЯТНИ МОМЕНТИ, В КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА СПРА С ЧЕТЕНЕТО, ЗАЩОТО ОЧИТЕ МИ БЯХА В СЪЛЗИ… ДА РАЗПЛАКВАХ СЕ И МИ ТРЯБВАШЕ ВРЕМЕ, ЗА ДА ПРОДЪЛЖА. КНИГАТА Е НЕВЕРОЯТНА. Н.Щ.

*ПРОЧЕТОХ КНИГАТА *ПОСРЕЩНИ НОВОТО В ТЕБ ОКОЛО ТЕБ* НА ВЕРА АПОСТОЛОВА И ЗА ДВА ДЕНА СИ НАМЕРИХ РАБОТА. ОТ ДВЕ ГОДИНИ ИЗПРАЩАМ CV –та до различни компании, но нямах обаждане за интервюта. А сега за два дена получих три обаждания и бях одобрен и за трите места. Благодаря! Д.П.