Видео семинар

  • 28/12/2016 17:25
  • |
  • 0 коментара

Лайф Академия Вярвай-ТИ МОЖЕШ

Вселената, Закона на Вселената и Ние

Лайф Академия Вярвай -Ти можеш е Академия за Хората на Действието. Тук, човек може да научи и да практикува всичко, което му носи вътрешна сигурност, стабилност и увереност в настоящето и бъдещето. Тук всеки създава своята нова РЕАЛНОСТ.

ЛАЙФ АКАДЕМИЯ ВЯРВАЙ-ТИ МОЖЕШ ПОДГОТВЯ УЧИТЕЛИ, ЛИДЕРИ, УСПЯВАЩИ ХОРА ТУК И СЕГА, ХОРА НЕЗАВИСЕЩИ ОТ ОБСТОЯТЕЛСТВАТА, НЕЗАВИСЕЩИ ОТ ЧУЖДАТА ВОЛЯ. БЪЛГАРИЯ Е МАЛКА ПО ТЕРИТОРИЯ, НО ОГРОМНА ПО ДУХ. В НАС Е ЗАКОДИРАНО НОВОТО ЗНАНИЕ. НЕКА ГО ОТКРИЕМ В СЪРЦАТА СИ И ДА ГО ДАДЕМ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ. НЕКА БЪЛГАРИНА ПОКАЖЕ КАК СЕ ТВОРИ ТАЗИ НОВА РЕАЛНОСТ В ЕДИНСТВО И СЪТРУДНИЧЕСТО, В ИЗОБИЛИЕ И РАСТЕЖ. БЪЛГАРИЯ ИМА ПОТЕНЦИАЛА И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ВОДЕЩА СИЛА В СВЕТА. НЕКА Я ПОКАЖЕМ, НЕКА Я ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ.
ЛАЙФ АКАДЕМИЯ ВЯРВАЙ-ТИ МОЖЕШ ПОДГОТВЯ БЪДЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ЗА СВОБОДЕН ЖИВОТ! ЖИВОТ СПОРЕД ЗАКОНА И РЕДА НА ВСЕЛЕНАТА, ЖИВОТ В ИЗОБИЛИЕ И РАСТЕЖ, АКО ЖИВОТЪТ ПРЕДСТАВЛЯВА ЕДИН ОКЕАН, В ЧИИТО ВОДИ НИЕ СМЕ ПЪТНИЦИ С КАКВО РАЗПОЛАГАМЕ ТОГАВА? РАЗПОЛАГАМЕ С ЛОДКА (НАШЕТО ТЯЛО) И ГРЕБЛА (НАШИТЕ МОРАЛНИ УСТОИ - МЪДРОСТ, ВЯРА, ИЗДРЪЖЛИВОСТ, УСТОЙЧИВОСТ, ПРОЗОРЛИВОСТ, ДАЛНОВИДНОСТ И Т.Н.) В УЧИЛИЩЕ УЧИМ ВСИЧКО, КОЕТО НЕ НИ ТРЯБВА В НОВИЯ ЖИВОТ Т.Е. УЧИМ НЕЩА. КОИТО НИ ПРАВЯТ ИЗПЪЛНИТЕЛИ И СЛУЖИТЕЛИ НА ЧУЖДА ВОЛЯ), РОБИ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА.
В ЛАЙФ АКАДЕМИЯ ВЯРВАЙ-ТИ МОЖЕШ УЧИМ НЕЩА, КОИТО НИ ПРАВЯТ ПСИХИЧЕСКИ, ЕМОЦИОНАЛНО И ФИЗИЧЕСКИ УСТОЙЧИВИ И ВЪЗПРИЕМЧИВИ НА НОВИ ИДЕИ. ВРЪЩАТ НИ САМОЧУВСТВИЕТО НА СВОБОДНИ, МИСЛЕЩИ ХОРА ИЗПЪЛНЕНИ С ИМПУЛС ЗА РАБОТА. ТУК СЪЗДАВАМЕ ЛИДЕРИ УПРАВЛЯВАЩИ, ЧРЕЗ СИЛАТА НА МИСЪЛТА СИ ПРОЦЕСИТЕ В ЛИЧЕН И ОБЩЕСТВЕН ЖИВОТ. ПРОЯВЯМЕ ПЪЛНИЯ СИ ПОТЕНЦИАЛ НА СЪЗДАТЕЛИ НА НОВАТА РЕАЛНОСТ! РЕАЛНОСТ, В КОЯТО СМЕ ЩАСТЛИВИ И ДОВОЛНИ ОТ ПРЕБИВАВАНЕТО СИ НА ЗЕМЯТА, ПОЛЗОТВОРНИ КАКТО ЗА СЕБЕ СИ, ТАКА И ЗА ВСИЧКИ. НЕКА ОТВОРИМ ОЧИТЕ СИ И ВИДИМ РЕАЛНОСТТА ТАКАВА, КАКВАТО Е! НЕКА БЪДЕМ ДЕЙНИ И АКТИВНИ И ДА ИЗПЪЛНИМ МИСИЯТА СИ НА ВЕЛИК НАРОД. БЪЛГАРИН ОЗНАЧАВА ВИСОК, СИЯЕН (БЪЛГ) И СВОБОДЕН (АРИ). НЕКА ИЗПЪЛНИМ ИМЕТО СИ НА БЪЛГАРИ СЪС СЪДЪРЖАНИЕ. ДА БЪДЕ БЪЛГАРИЯ ВЕЛИКА И СЛАВНА ПО ДУША И ДУХ И ДА ЗАСИЯЕМ НАД ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ В СВОЕТО ВЕЛИЧИЕ ЗА РАДОСТ И СЛАВА НА ТОЗИ, КОЙТО НИ Е СЪЗДАЛ И ПРАТИЛ ТУК НА ЗЕМЯТА, ЗА ДА СЕ ПРОЯВИМ КАТО ТАКИВА, КАКВИТО СМЕ. НЕКА ДА ПОЗВОЛИМ НА ДУХЪТ БЪЛГАРСКИ ДА РАБОТИ, ЧРЕЗ НАС И ЗА НАС И ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. ДА БЪДЕ! НИЕ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ!
https://www.helikon.bg/ebooks/768/-ПОСРЕЩНИ-НОВОТО-В-ТЕБ%2C-за-да-се-прояви-ОКОЛО-ТЕБ_10000006254931.html?&#comment-126731