Предстои Промоция на книгата Посрещни Новото в Теб

  • 07/11/2016 12:06
  • |
  • 0 коментара
1

Книга "Посрещни Новото в Теб" - Вера Апостолова

Това е книгата, която промени живота ми и ме накара да се замисля за много неща. Това е книгата, която ме накара да преразгледам ценностната си система отново и отново и да променя, това което работи против мен и моите желания. Благодарение на тази книга стана квантовия скок в съзнанието ми да изпитвам удовлетворение и радост от живота тук и сега. БЛАГОДАРЯ!

Това е една необикновена книга, която отваря съзнанието ти за нови хоризонти и нови възможности в живота. Всеки ред, всяка дума в нея са подбрани и подредени по начин, по който им позволява да проникнат дълбоко в подсъзнанието ти и да отворят твоите собствени канали за просперитет и сила, здраве и живот. Достатъчно е само едно цялостно прочитане на книгата, за да почувстваш резултата. После можеш да отваряш на произволна страница и да се настройваш на честотата на зададената тема. По същият начин бе написана и самата тя. Думите образуват дъга от мощна светлина и позитивизъм. От всяка картина и от всяка страница лъха различна вибрация. Довери се на вътрешния си водач да те води между редовете. Не е необходимо да разбираш или да изучаваш. Всичко вече в теб е закодирано. А тази книга има за задача да ти помогне да стигнеш до свойта лична истина съдържаща се в кода на ДНК-то.
Някои си намериха желаната материална сигурност и опора, а други постигнаха мир и любов в дома си. Любопитна съм при теб какво ще се получи?
Подкрепям те и вярвам в теб, както вярвах във водача и вървях напред и все напред.
Нека благоденствие цари в душата.
С много обич,
Вера Апостолова

- Това бе най-дългото пътуване, което някога съм предприемала. Без компас и карта, но с вътрешния глас, пътувахме към вътрешността, към извора, към точката, към свойта същност.