Партньорите в живота ни - Любов и Междуличностни отношения

  • 20/02/2017 18:56
  • |
  • 0 коментара
1 2 3 4

Партньори -  Междуличностни отношения и ЛЮБОВ

Мъжът и жената - две сили, които все се търсят и не могат да се намерят. А когато се намерят трудно постигат така жадуваната хармония помежду си. Причина затова са наследените модели от родители, прародители, от собствен опит и свои убеждения.

Как са устроени мъжът и жената? Жената е женският принцип във вселената, тя  е приемащата сила, а мъжът е мъжкия принцип - даващата сила. При мъжът е развита повече първа чакра, заземяването, материалността и неговата роля е да осигури жената, женския принцип, за да се прояви. Той подхожда към нея с вътрешния подтик да даде чрез първа чакра и да получи творческа енергия от нея, т.н. муза в сакралната област. Това е начина, по който по естествен начин мъжът вдига енергията от първа във втора чакра, която чакра е развита повече при жената и  от там и интуитивността й е по-голяма. Нейната роля е да стимулира Творческата сила в мъжът, за да се активира творческият принцип и той да се прояви като Творец. Когато това се случи той бележи подем във своя бизнес и затова се казва, че зад всеки успял мъж стои силна жена. Т.е. жена със силна втора чакра.  Когато мъжът е в своя апогей идва редът на жената да получи енергия от трета чакра на мъжът или с други думи казано възвръщане на нейните сили на по-високо ниво в слънчевия сплит, която енергия захранва чакрата в сърдечната област и от там тя дава безусловната подкрепа и любов към съпруга, децата, семейството, роднините и всичко останало. Т.е. жената е истинска жена, когато се чувства осигурена и защитена от мъжът било то Бога, бащата, съпругът, синът или собствен доход. Тогава нейната сила и енергия може да даде най-красивите цветове и плодове.

Това е ситуацията на нормално равитите взаимоотношения мъжка и женска енергия.

Обикновено когато дойде ред на жената да бере плодовете от нейния труд и да вземе енергия от трета чакра на мъжът тя забравя да предяви  това искане  с изготвен план за действие и собствен бизнес и по този начин  лишава  мъжът да й  бъде полезен и той да се чувства нужен и значим, т.е.  да  сподели плодовете на своя труд. Тогава нараства  его  му и той започва да си търси други жени, при които се чувства значим и желан, силен и владеещ положението. Това е типът жена, която незнае как да получи уважение, респект и възнаграждение само затова, че е родена жена. Т.е. имаме налице ниска самооценка и ниско възнаграждение за усилията, които тя полага като девойка, любовница, съпруга и майка. Така се сдобиваме с вечната недооценена, пренебрегната жена.

Има и трети вид аномалия във взаимоотношенията роден от еманципацията на жената. Тогава жената дърпа енергия от собствената си втора чакра, за да се самоосигури  и по този начин се лишава от своята женственост. Така тя се обрича  на самота и несподелена любов. Втория тип аномалия постоянно се доказва пред все по-млади и млади момичета, докато третият тип аномалия имаме демонстриране на власт пред млади момчета. 

Едните копнеят за любов, а другите за промяна на положението.

  • Как можем да  променим  ситуацията за броени минути?
  • От каква точно връзка имаме нужда?
  • Как да балансираме  двата основни потока на енергия – мъжка и женска сила, вземане и даване.
  • Какво трябва да знаем за биовампиризма и как можем да се предпазим от него?
  • Кой метод ще ни даде траен и бърз резултат - Тета хилинг, ТЕС, Квантова трасформация, Ключови думи, Мудри, Радиестезия?