Лайф Академия Вярвай-Ти можеш отваря врати

  • 14/12/2016 19:32
  • |
  • 0 коментара
1 2

Лайф Академия Вярвай- ти можеш

да постигнеш всичко, което пожелаеш

Събитието ще бъде в Библиотеката на Гранд Хотел Поморие в една приятна обстановка и високоенергийна атмосфера. След представянето на мисията и каузата на Академията ще се фокусираме върху най-голямата и крайна цел в живота си. Именно тя определя нашето по-нататъшно поведение. Това е целта, която задаваме на нашето ESP - творческата част от нашия ум и това ни направлява през целия ни по-нататъшен живот. Ще повишим вибрацията, ще излезем от ежедневните негативни преживявания и ще се потопим в чиста, творяща енергия. Ще проследим в медитация до къде ни води сегашния начин на живот и след като направим паралел с живота, който бихме искали, ще открием в кой момент и какво трябва да променим, за да изживеем мечтания живот, заредени с самовъзстановяваща се енергия. Изпълнени с ентусиазъм и здраве ще крачим тук по Земята и ще завършим този цикъл с радост и с чувство за пълнота от изпълнения дълг към Себе си. Ще се запознаем и с основния Закон на Вселената - Закона на Привличането и ще го приложим, за да видим кой какво привлича в живота си и защо? Ние сме Духовни същества в Духовна Вселена и всичко е Разумно или има Разумна причина то да се случва. Ще направим така, че закона да работи за нас, а не против нас, както е било досега. Ще се научим да практикуваме мощни техники, включително и ТЕС - техниките за емоционална свобода.
Библиотеката, тази прекрасна зала се съгласи да ни приеме и ще е срамота, ако не приемем поканата.
Аз лично се чувствам много поласкана и се надявам чувствата ни с вас да са споделени.
След такова преживяване ще имате усещането за пълен релакс, сякаш сте се отървали от вековен товар и можете спокойно да полетите, да се захванете с нещо напълно ново за вас, защото страховете, чувството за вина и произхождащото от тях съпротивление няма вече да ви играят лоша шега.
"АКО ИСКАШ ДА ИМАШ НЕЩО, КОЕТО НИКОГА НЕ СИ ИМАЛ, ТРЯБВА ДА НАПРАВИШ НЕЩО, КОЕТО НИКОГА НЕ СИ ПРАВИЛ"
Имаш ли смелостта да опиташ? Имаш ли смелостта да бъдеш това голямо нещо, което винаги си искал? Ще направиш ли крачката? Ще стъпиш ли на първото стъпало на ескалатора, който чака теб, за да те отведе там, където винаги си искал - във висините :-)

Read more